Διαβολίτσι Μεσσηνίας
Η Εταιρεία μας
Μάθετε για εμάς
ERGOPACK
1
Παραγωγή πλαστικών πωμάτων, φιαλών και υλικών συσκευασίας

Η διοίκηση της εταιρείας έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης νερού και στην παραγωγή πωμάτων, το 2001 μεταφέρει τις δραστηριότητές της στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας σε νέο εργοστάσιο.

Την επιτυχή πορεία της εταιρείας αναχαίτισε η οικονομική κρίση που ενέσκυψε το 2009. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις, στράφηκε στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καταφέρνοντας να γίνει η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία φωτοβολταϊκών πάρκων σε στέγη στη Μεσσηνία και με περισσότερα από 100 έργα σε όλη την Πελοπόννησο έχοντας λάβει πιστοποίηση TUV κατά ISO 9001/2008 για όλες τις διαδικασίες που αφορούν στην εγκατάσταση και συντήρηση των έργων της.

Το 2015 η ΕΡΓΟΠΑΚ επανέρχεται δυναμικά στο χώρο της παραγωγής φιαλών PET και πωμάτων λανσάροντας το φλιπ τοπ πώμα, εκτοπίζοντας τα εισαγόμενα από την ελληνική αγορά. Παράλληλα εγκαινιάζει και τις γραμμές παραγωγής για το αρτεσιανό νερό ΑΝΔΑΝΙΑ.

Σήμερα, η ΕΡΓΟΠΑΚ συνεχίζει να αναπτύσσει την πολυδιάστατη δραστηριότητά της παράγοντας πλούτο στην υποβαθμισμένη περιοχή της Άνω Μεσσηνίας και ατενίζει το μέλλον επενδύοντας σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και αποβλέποντας στην έτι περαιτέρω μείωση του οικολογικού της αποτυπώματος.

Εξέλιξη από το 2001
1
5
2001
Ίδρυση της εταιρείας στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας με αρχικό αντικείμενο την παραγωγή πωμάτων και υλικών συσκευασίας
5
2002
Ανόρυξη της αρτεσιανής πηγής μας
5
2008
Στροφή στις κατασκευές φωτοβολταϊκών πάρκων και φωτοβολταϊκών σε στέγη
5
2014
Πιστοποιητικό Ευρεσιτεχνίας για τον πλαστικό τενεκέ 17,5 λίτρων που σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει τον αντίστοιχο τσίγκινο περιέκτη
5
2015
Το νερό Ανδανία κυκλοφορεί στην αγορά
5
2016
Σχεδιασμός και παραγωγή του φλιπ-τοπ πώματος
5
2017
Σχεδιασμός και παραγωγή του χαρακτηριστικού ορθογώνιου παραλληλεπίπεδου μπουκαλιού μας
5
2019
Εισαγωγή νέας τεχνολογίας ψυκτών για νερό στην ελληνική αγορά

Από τις αρχές του 2011 έχει πιστοποιηθεί από την TUV κατά ISO 9001/2008 για όλες τις διαδικασίες που αφορούν στην εγκατάσταση και συντήρηση των έργων της. Διαθέτει στο δυναμικό της πλήρη και έμπειρη ομάδα μηχανικών που παράλληλα αναπτύσσουν ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα των Α.Π.Ε.

  • Σύγχρονες εγκαταστάσεις, ολοκληρωμένα προγράμματα ελέγχου.
  • Μπουκάλια και καπάκια υψηλής ποιότητας.
  • Πιστοποίηση καταλληλότητας τροφίμων QCERT ISO 2200:2005  και 9001:2015
  • Εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό στη διάθεσή του πελάτη
Ergopack - Πώματα - Καπάκια icon
Δοχεία – Καπάκια – Πώματα
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Νερό Ανδανία

H Ergopack, πρωτοπόρος από το 2006, ξεκίνησε με μελέτες και σχεδιασμό φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Αφού εκπαίδευσε το προσωπικό της, συνέχισε την δραστηριότητά της στο χώρο με εγκαταστάσεις από το 2009. Ενάμιση χρόνο μετά έχει κατασκευάσει περισσότερα έργα στο νομό μας (Μεσσηνία) και έχει κλείσει συμφωνίες νέων έργων για τα επόμενα χρόνια, γεγονός που εγγυάται την παρουσία της στον τόπο μας και στο μέλλον προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα των έργων της.

…σήμερα εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών πωμάτων, φιαλών και υλικών συσκευασίας, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στον παρόντα ιστότοπο. Με την ίδια αφοσίωση και τεχνογνωσία παράγει το εμφιαλωμένο νερό Ανδανία και εγκαθιστά και συντηρείφωτοβολταϊκά πάρκα και συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Δείτε τα προϊόντα μας
1
Ergopack δοχεία PET - 17 lt - Πιστοποιητικό υποδείγματος χρησιμότητας
Ergopack - Πώματα - Καπάκια
Συχνές ερωτήσεις
1

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το PET (πολυτερεφθαλικός αιθυλεστέρας). Είναι ανακυκλώσιμο υλικό και αποτελεί τον πλέον κατάλληλο τύπο πλαστικού για τα τρόφιμα και τα ποτά.

Για τα πώματά μας χρησιμοποιούμε πολυαιθυλένιο και πολυπροπυλένιο. Κάθε παρτίδα φιαλών και πωμάτων συνοδεύεται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας υλικού.

Όταν υπάρχει χρώμα, αυτό είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο. Κάθε παρτίδα φιαλών θα συνοδεύεται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας του συγκεκριμένου χρώματος.

Για κάθε μας προϊόν μπορεί να παρασχεθεί σχέδιο με τις ακριβείς του διαστάσεις.

Οι φιάλες και τα πώματα μας είναι κατάλληλα για την αποθήκευση τροφίμων και ποτών.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο είναι στη διάθεση του πελάτη όταν προκύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οι φιάλες συσκευάζονται σε νάιλον μίας χρήσεως διαστάσεων 80x60x180 cm, περιεχόμενη ποσότητας εξαρτώμενη από τον όγκο της φιάλης.

Τα πώματά μας συσκευάζονται σε διπλή νάιλον σακούλα εντός χαρτοκιβωτίου.

Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε κλειστούς χώρους, στεγνούς χωρίς οσμές και σε θερμοκρασία μεταξύ 10°C και 30°C.

Επίσης δεν θα πρέπει να αποθηκεύονται για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών και να μην μπαίνουν σε παραγωγή νωρίτερα από 48 ώρες από την ώρα παραγωγής τους.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί κατά Q-CERT ISO 9001:2015 για παραγωγή και διάθεση πλαστικών πωμάτων, φιαλών και υλικών συσκευασίας, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων και συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επίσης κατέχει Q-CERT ISO 22000:2005 για εμφιάλωση και διάθεση νερού και εφαρμόζει σύστημα HACCP.

Η γραμμή παραγωγής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, ο δε χώρος παραγωγής βρίσκεται κάτω από πίεση ποιοτικά ελεγμένου αέρα μέσου φίλτρων.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
1
1
Ποιότητα σε ό,τι κάνουμε
2
Στήριξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας
3
Σεβασμός στον εργαζόμενο
4
Σεβασμός στο περιβάλλον
4
Αξιοπιστία και φερεγγυότητα
Ergopack - Βασίλης Χαρίτσης
Βασίλης Χαρίτσης
Ιδρυτής

Μέσα από σταθερά βήματα ανάπτυξης αποσκοπούμε οι εξαγωγές να καταλάβουν ένα σημαντικό μερίδιο των πωλήσεών μας και να πρωτοπορήσουμε στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά με νέα προϊόντα.