Συχνές Ερωτήσεις

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

 

Μπορείτε να μας περιγράψετε το προϊόν σας;

Όλες μας οι φιάλες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να αποφεύγεται η διαρροή του περιεχόμενου. Οι φιάλες μας των 10 και 17.5 λίτρων είναι διαθέσιμες σε δύο αποχρώσεις, πράσινη και διαφανή. Γεωμετρικά οι φιάλες πολλών λίτρων (5, 10, 17.5) καθορίζονται από τετράγωνη βάση και στρογγυλωμένες γωνίες για μεγάλη αντοχή και ταυτόχρονα ευκολία στη στοίβαξη και την παλετοποίησή τους.

Ειδικότερα για τις φιάλες χωρητικότητας 17.5 λίτρων μπορούμε να πούμε ότι το στόμιο της είναι ειδικού σχεδιασμού για την υποδοχή πώματος υψηλής ασφάλειας και στεγανότητας καθώς επίσης και για την υποδοχή διπλού χερουλιού για ασφαλή και εύκολη μεταφορά. Είναι σχεδιασμένο ώστε να αντικαταστήσει μεταλλικό περιέκτη ιδίου όγκου (τενεκέ). Η ποιότητά τους διασφαλίζεται από τον ποιοτικό έλεγχο που λαμβάνει μέρος σε όλα τα στάδια της παραγωγής και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ελέγχους διαρροής και πτώσης, ώστε να παρέχουμε στον πελάτη μας το καλύτερο δυνατό τελικό προϊόν .

 

Ποιό είναι το υλικό που χρησιμοποιείται;

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι PET. Κάθε παρτίδα φιαλών συνοδεύεται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας υλικού.

 

Το χρώμα είναι πιστοποιημένο;

 

Όταν υπάρχει χρώμα, αυτό είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο. Κάθε παρτίδα φιαλών θα συνοδεύεται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας του συγκεκριμένου χρώματος.

 

Ποιές είναι οι προδιαγραφές των διαστάσεων;

 

Αναφέρονται στο σχέδιο της εκάστοτε φιάλης εάν αυτά ζητηθούν.

 

Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης ανάγλυφου λογότυπου;

 

Υπάρχει η δυνατότητα ανάγλυφου λογότυπου με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα σας;

 

Οι φιάλες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αποθήκευση του λαδιού, του κρασιού και σε πολλών άλλων ειδών ανάγκες.

 

Σε τί συσκευάζοντε οι φιάλες σας;

 

Οι φιάλες συσκευάζονται σε νάιλον μίας χρήσεως διαστάσεων 80x60x180 cm, περιεχόμενη ποσότητας εξαρτώμενη από τον όγκο της φιάλης.

 

Που πρέπει να αποθηκεύονται οι φιάλες;

 

Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε κλειστούς χώρους, στεγνούς χωρίς οσμές και σε θερμοκρασία μεταξύ 10 - 300C.

Επίσης δεν θα πρέπει να αποθηκεύονται για διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών και να μην μπαίνουν σε παραγωγή νωρίτερα από 48 h από την ώρα παραγωγής τους.

 

Ποιά είναι η ποιότητα της φιάλης σας;

 

Η Εταιρεία μας έχει Πιστοποιηθεί κατά DIN EN ISO 9000:2000 για την παραγωγή πωμάτων. Επίσης έχει εφαρμόσει σύστημα HACCP. Η γραμμή παραγωγής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη , ο δε χώρος παραγωγής βρίσκεται κάτω από πίεση ποιοτικά ελεγμένου αέρα μέσου φίλτρων.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μικροβιολογικό εργαστήριο για τον μικροβιακό έλεγχο των πωμάτων και για τις παραμέτρους που ορίζει η νομοθεσία για τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά. Επίσης γίνονται μικροβιακοί έλεγχοι και για στους χώρους παραγωγής, Οι μηχανές και τα καλούπια της παραγωγής μας είναι από τις πλέον σύγχρονες και διαθέτουν προγράμματα ελέγχου της κατασκευαστικής τελειότητας των αντικειμένων που παράγουν. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο πλήρης και αποτελεσματικός έλεγχος των προϊόντων μας.

 

Διατίθεται Service;

 

Η Εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό το οποίο είναι στη διάθεση του πελάτη όταν προκύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα.

 
Επιστροφή

Έδρα

Διαβολίτσι Μεσσηνίας

ΤΚ: 24008

Τηλ: 27240 27520

Φαξ: 27240 27521

e-mail: ergofact@otenet.gr

 

Υποκατάστημα

Άσπρα Χώματα Λουτράκι

ΤΚ: 20300

Τηλ: 27440 69155

Φαξ: 27440 69156

e-mail: info@ergopack.gr

 

Πιστοποιημένοι από

 

tuv 9001sm