Οικιακές Μονάδες

Η Ελλάδα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής ισχύος, μέχρι 10Κwp στις στέγες σπιτιών, σε δώμα, σε στέγαστρα, σε σκίαστρα και σε ακάλυπτους χώρους κτιρίων & επαγγελματικών στεγών. Η χρηματοδότηση γίνεται με τη μορφή ενίσχυσης της παραγόμενης ενέργειας, αγοράζοντας την έναντι 0,55€ /Kwp (τιμή θετικά αυξανόμενη) για 25 χρόνια ώστε ο καταναλωτής να κάνει γρήγορη απόσβεση του συστήματος (4-5 χρόνια) που τοποθέτησε και να έχει ένα λογικό κέρδος για τις υπηρεσίες που παρέχει στο δίκτυο. Έτσι, ο καθένας μας μπορεί να παράγει ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα να κερδίζει ένα αφορολόγητο μηνιαίο εισόδημα (περίπου 700€/ μήνα) από την πώληση του ρεύματος.

Επαγγελματικές Μονάδες

Οι Βιομηχανικές Στέγες δέχονται χωρίς πρόβλημα φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και όταν η κλίση και ο προσανατολισμός δεν είναι ιδανικός δίνουμε πάντα την καλύτερη δυνατή λύση. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες προμηθεύτριες εταιρίες του χώρου παρέχοντας στον επαγγελματία την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων προτάσεων.

 

Φωτοβολταϊκά Πάρκα

Η ergopack αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την προμήθεια και την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Πάρκων μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Ύστερα από την επισκόπηση του χώρου και αφού λάβει υπ’ όψιν της τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις δίνοντας περιθώρια επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές τεχνολογίες (συστήματα σταθερά ή κινούμενα / ενός ή δύο αξόνων). Τέλος επιλέγει την ιδανική κατά περίπτωση λύση για την μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας.

 

Έδρα

Διαβολίτσι Μεσσηνίας

ΤΚ: 24008

Τηλ: 27240 27520

Φαξ: 27240 27521

e-mail: ergofact@otenet.gr

 

Υποκατάστημα

Άσπρα Χώματα Λουτράκι

ΤΚ: 20300

Τηλ: 27440 69155

Φαξ: 27440 69156

e-mail: info@ergopack.gr

 

Πιστοποιημένοι από

 

tuv 9001sm